Jagerstas's Wire - Don'T Be An Amber Jagerstas.

Telefoner som kan lagas

När man har en mobil så kanske man vill se till att laga den så att man verkligen har den i tipp topp trim. Detta innebär att man kan göra lite liknande saker för alla andra och det är också en bra ide. Ja, allt handlar om att kunna göra detta på ett bra sätt och då kan man vilja göra lite andra saker med. Ja allt handlar om att vilja göra sådana saker med men om man inte kan göra det så kan man också vilja få igenom det som handlar om lite mer saker. Ja, man kan nog se till att vilja göra sådant så att man också kanske känner att det är en bra sak. Då kan man se till att vilja ha en trasig iphone så att man också liksom känner till det som annars inte används. Så tro det eller ej men om man vill så kan man verkligen vilja göra lite annat och detta kan få stora konsekvenser med. När man försöker så tror jag gärna att man vill ha detta och jag tror med att man kan se till att vilja göra lite liknande, vilket kan leda till att man också får igenom allt som är bra för alla som har en telefon som är trasig.

Telefoner värda att laga

Om man har en väldigt gammal telefon så kanske man känner att den inte är värd att laga eller att ma inte får ut det som man borde för att klara av det. Men då kan man satsa på att verkligen laga telefonen om det är så att den är ny och den kostar lite. Då kan det vara värt rent ekonomiskt men också kan det vara värt om man tänker på att det är en bra sak som skall göras genom att spara på miljön.