Jagerstas's Wire - Don'T Be An Amber Jagerstas.

Så gott och ovanligt

Det finns viss mat som man inte äter så ofta i alla fall jag. Och det är att äta älg, det är något som är otroligt gott tycker jag. Det är en speciell smak och inte alls som annat kött. Det är lite sötare tycker jag i smaken och väldigt gott. Min moster som bor norrut brukar jaga älg så dom har alltid älgkött hemma. Det är alltid trevligt att komma på middag där. Då blir det nästan alltid något med älg och det är ju härligt att det är så. Det känns lite lyxigt när det är något som man inte brukar äta och som man inte alltid får tag på själv. Men det finns såklart ställen som man kan gå till för att äta älg. Man kan få tag på bra älgstek i gamla stan och det är ju inte så långt. 

Bra att det finns tillgängligt för alla att pröva

Ja det är verkligen bra att det går att få tag på så att alla kan få smala och njuta av att äta älg. Det är ju väldigt gott och nyttigt säger dom. Så det är ju bra om det är lite nyttigare kött än annat kött.
Så gott med älgköttbullar tycker jag. det är något som min moster brukar göra och det blir så mycket godare tycker jag än med vanlig blandfärs.
Ja det är härligt att det finns så mycket som man kan välja på och som man kan prova på. Det är ju underbart gott att få pröva lite olik typer av maträtter och att äta mer av det som vi har här i Sverige, vi har ju väldigt mycket god mat och det är ju så trevligt när det går att få tag på så god och bra mat som man bara kan och vill och det finns det.